Botsing op de Peilkade

31 maart 2007

PAPENDRECHT - Een 24-jarige bromfietser uit Streefkerk en een 19-jarige fietsster uit Wijngaarden zijn op 29 maart op het fietspad naast de N214 ter hoogte van de Peilkade in Papendrecht tegen elkaar aangereden.

De bromfietser wilde net de fietsster links inhalen toen deze eveneens linksaf sloeg. Beiden kwam ten val en liepen verwondingen aan hun benen en gezicht op. Ambulancepersoneel behandelde de bromfietser ter plekke aan zijn verwondingen. De fietsster werd naar het ziekenhuis gebracht en is daar behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.