Gemeente geeft geld voor goede ideeën voor jongeren

30 maart 2007

PAPENDRECHT - ‘Papendrecht is saai.’ ‘Ik verveel me dood in Papendrecht.’ ‘In Papendrecht is niet genoeg te doen voor ons’, hoor je jongeren vaak zeggen.

Papendrecht saai, zei je? Breng daar dan nu zelf verandering in! Doe mee aan de Doe-geld-prijsvraag!
Leuke ideeën heb je genoeg en waar je vrienden en vriendinnen zin in hebben, weet je ook wel. Maar ja, leuke ideeën kosten geld en zóveel geld heb je niet. Goed nieuws: dat geld kun je zomaar winnen!

Hoe dan? Meedoen met de Doe-geld-prijsvraag. Een onafhankelijke jury, waarin uiteraard óók jongeren vertegenwoordigd zijn, heeft € 5000,- om onder de beste ideeën te verdelen. Zit jouw idee daar tussen? Dat kan iets met sport, muziek, kunst zijn, iets multicultureels, maar ook een magazine of website speciaal voor en door Papendrechtse jongeren. Mogelijkheden genoeg en als je je fantasie en gezonde verstand gebruikt, kun je er zelf nog veel meer bedenken.

Voorwaarden en criteria waaraan de jury toetst:
• Je bent tussen de 12 en 21
• Je woont in Papendrecht
• Je idee moet iets leuks opleveren en/of toegankelijk zijn voor alle (of in ieder geval veel) jongeren in Papendrecht
• Je hebt zelf nagedacht over wat je wilt, hoe je het wilt, voor en met wie en hoeveel het ongeveer gaat kosten
• Je idee is realistisch
• Je doet na afloop verslag aan de gemeente

Het Doe-geld wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door de gemeente Papendrecht. Naast de prijsvraag wordt er van dit geld nog veel meer gedaan speciaal voor jongeren.

Heb je meteen al een idee? Neem dan contact op met Frank de Boer van jeugdcentrum Interval, tel. 615 09 93. Je kunt ook bij Interval terecht voor overleg over je idee of ondersteuning bij de uitwerking. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de voorwaarden kun je terecht bij Heleen Langerak, gemeente Papendrecht, tel. 641 89 11.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.