Invloed inwoners leidt tot aangepast ontwerp eilandje Tinbergenplantsoen/Zernikelaan

30 maart 2007

PAPENDRECHT - Omwonenden van het Tinbergenplantsoen en de Zernikelaan maakten volop gebruik van de mogelijkheid invloed uit te oefenen op renovatie van het eilandje bij het Tinbergenplantsoen.

De opmerkingen en suggesties die tijdens de inspraakperiode en op de informatieavond zijn aangedragen, zijn zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp. De schets ligt nu ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis tot en met woensdag 4 april. Ook bij het wijkplatform Oostpolder-De Kooy kan de schets worden bekeken. Direct omwonenden zijn hierover per brief geïnformeerd. De gemeente is inmiddels gestart met (snoei)werkzaamheden. Uitvoering van de renovatie van het eilandje is gepland voor eind april 2007.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.