Convenant wijkgericht werken ook door vierde wijkplatform ondertekend

23 maart 2007

PAPENDRECHT - Stichting Wijkplatform wpwestpolder.nl en burgemeester C.J.M. de Bruin ondertekenden donderdag 22 maart het Convenant Wijkgericht Werken. Daarmee heeft ook het vierde en laatste wijkplatform van Papendrecht zich akkoord verklaard met de afspraken en rolverdeling die op het gebied van wijkgericht werken zijn gemaakt.

Stichting Wijkplatform wpwestpolder.nl werd kort geleden opgericht. Voorzitter Collin Bessels, secretaris Wilco de Keijzer en penningmeester Atze Helder namen in december 2006 het initiatief om weer een wijkplatform voor Westpolder van de grond te krijgen. Met enthousiasme wisten zij een bijeenkomst te organiseren waar meer wijkbewoners blijk gaven van hun betrokkenheid. De motivatie om een bestuur te vormen groeide en na de nodige formaliteiten was dit op 1 maart 2007 een feit. Het wijkplatform gaat meteen actief aan de slag met werven van meerdere bestuursleden en vrijwilligers. Een eigen website www.wpwestpolder.nl is inmiddels gelanceerd, via nieuwsbrieven zijn bewoners uitgenodigd om mee te denken over en mee te doen aan activiteiten in de wijk.

Op de website zijn alle activiteiten voor 2007 al op een rij gezet, evenals de belangrijkste punten van het wijkjaarplan.
Wijkplatform wpwestpolder.nl is vanaf heden ook vertegenwoordigd in de Werkgroep en Stuurgroep Wijkgericht Werken zodat elke Papendrechtse wijk weer vertegenwoordigd is in het overleg met gemeente, politie en Westwaard Wonen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.