Mogelijk honden vergiftigd

22 maart 2007

PAPENDRECHT - Recent heeft de politie in Papendrecht meldingen ontvangen over (mogelijke) vergiftiging van honden. In ieder geval in één geval is een hond overleden nadat het dier vergif - vermoedelijk rattenkruid - binnen had gekregen. De buurtagenten in Papendrecht stellen een onderzoek in naar aanleiding van deze meldingen. Mogelijk zijn er mensen die informatie hebben en/of getuige zijn geweest van een verdachte situatie. Zij worden verzocht contact op te nemen met de buurtagenten via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.