Vrijwilligers gezocht voor de Nationale Straatspeeldag

19 maart 2007

PAPENDRECHT - Ook dit jaar organiseert Jeugdcentrum Interval de Nationale Straatspeeldag, en wel op woensdag 30 mei a.s.! De Nationale Straatspeeldag is een landelijk initiatief van 3VO.

Deze dag is voor kinderen om vrij te kunnen spelen op straat. Op deze middag kunnen de kinderen gratis allerlei spelletjes doen, zonder dat ze last hebben van het verkeer. De Straatspeeldag wordt gehouden van 13:00u tot 17:00u op de parkeerplaats voor en het skatepark naast Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a.

Om de Nationale Straatspeeldag goed te laten verlopen en de kinderen optimaal en ongestoord te kunnen laten spelen, zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Hannelore of Sietske van Jeugdcentrum Interval op 078- 615 09 93. Mailen kan ook naar: h.vhamburg@papendrecht.nl of s.hazenbosch@papendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.