Frank en Nicole Bakker even terug in Nederland

17 maart 2007
Frank en Nicole Bakker even terug in Nederland

PAPENDRECHT - Frank en Nicole Bakker uit Papendrecht werken met hun gezin in India voor Jeugd met een Opdracht.

Ze zijn nu een maand terug in Nederland, waar ze afgelopen vrijdag 16 maart in De Palm (naast Bethlehemkerk) een presentatie gaven aan het thuisfront.

Enthousiast vertelt Frank over hun project in India, wat ze alweer ruim 5 jaar doen. Ze runnen daar een kaarsenmakerij, waar vrouwen werken die door de samenleving zijn verstoten. Ook vangen ze straatkinderen op in hun House of Hope. Op dit moment leven hier zeven kinderen, die anders op straat zouden rondzwerven.

Er zijn nu 10 mensen die een vast inkomen verdienen in het bedrijf en zodoende weer een toekomst kunnen opbouwen.

Frank en Nicole zijn christenen die handen en voeten proberen te geven aan hun geloof en dat valt niet altijd mee. Zo nemen de inwoners van India het niet erg nauw met de regels. Er is daar veel corruptie, belastingontduiking en liegen is aan de orde van de dag. Frank en Nicole willen hier niet in meegaan, maar dat kost dan wel veel meer moeite om iets gedaan te krijgen. Maar doordat Frank en Nicole zo radicaal bezig zijn, gebeuren er ook wonderen. Zo is er een bewoner genezen van het HIV-virus, terwijl daar normaal gesproken geen genezing voor mogelijk is. Het project wordt dan ook door vele mensen door gebed gedragen en gezegend.

Het project is behoorlijk succesvol en is daardoor zelfs een voorbeeldproject geworden voor de internationale Jeugd met een Opdracht. Frank zal de komende maanden dan ook een aantal presentaties geven aan internationale leiders, om te laten zien dat dit soort projecten duidelijk toekomst hebben.

Bijzonder is ook dat het project gewoon goed doordraait, ook al zijn Frank en Nicole nu een maand in Nederland. Op 20 maart 2007 vertrekken ze weer naar India.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.