Rotonde gemist

17 maart 2007

PAPENDRECHT – Zaterdagavond 17 maart is een 50-jarige man uit Papendrecht aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol zijn auto in de bosschages op de rotonde aan de Burgemeester Keijzerweg / Veerweg had ‘geparkeerd’.

Toen agenten ter plaatse kwamen, stond de man naast zijn auto. Hij verklaarde de rotonde helemaal over het hoofd gezien te hebben. Omdat de agenten het sterke vermoeden hadden dat de man te diep in het glaasje gekeken had, hielden zij hem aan. Op het politiebureau bleek de man vijf keer de maximaal toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.