Kopstaart botsing

15 maart 2007

PAPENDRECHT - Op de A15 ter hoogte van Papendrecht heeft donderdagmorgen 15 maart een kopstaartaanrijding plaatsgevonden. Vier personenauto's botsten op elkaar.

Een 35-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam reed in de auto op de linkerrijstrook en zag dat het verkeer voor hem flink begon te remmen. De bestuurder remde ook maar kon een aanrijding niet voorkomen. Hij botste op zijn voorganger. Deze auto werd bestuurd door een 48-jarige man uit Sprang-Capelle. Hij botste op zijn beurt tegen zijn voorganger - een 37-jarige vrouw uit Rotterdam - en die botste tegen de auto van een 37-jarige man uit Nieuwekerk aan de IJssel. Twee betrokkenen hadden last van hun nek. Zij laten zich onderzoeken bij hun huisarts.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.