Eigenaren van honden opgelet

14 maart 2007

PAPENDRECHT - De dierenbescherming Papendrecht e.o. wil u waarschuwen voor 'hondenhaters'. In wijk Middenpolder is een hond vergiftigd met rattengif. Hoogstwaarschijnlijk komt deze hond er gelukkig weer bovenop.

 

Wij raden u dringend aan uw hond aan de lijn te houden en ogen en oren open te houden. Mocht u iets verdachts zien of horen, verzoeken wij u contact op te nemen met de wijkagent of de politie.

Zie verder www.papendrecht.dierenbescherming.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.