Schooldwarssrtaat logischer dan Kikkersteeg

14 maart 2007

PAPENDRECHT - De oprit tussen Westeind en Schooldwarsstraat verandert van naam. Nu heet de oprit Kikkersteeg, dat wordt Schooldwarsstraat. Burgemeester en wethouders van Papendrecht besloten tot deze wijziging omdat voor vijf nog te bouwen appartementen het adres Schooldwarssrtaat logischer is dan Kikkersteeg.

Een informele, nauwe verbinding tussen Westeind en Schooldwarsstraat wordt zo’n zestig meter westelijk van de huidige Kikkersteeg aangelegd. Hoewel deze ligging historisch gezien niet correspondeert met de oorspronkelijke locatie, kiezen burgemeester en wethouders er voor de naam Kikkersteeg toe te wijzen aan deze toekomstige verbinding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.