Diefstal kratten bij supermarkt

14 maart 2007

PAPENDRECHT - Bij een supermarkt aan de Jan van Goijenstraat zijn op woensdag 14 maart zo’n 70 kratten weggenomen. De (lege) kratten worden gebruikt voor bevoorrading.

Ze waren net – gestapeld op rolcontainers – buiten gezet. Een alerte agent in vrije tijd zag hoe twee onbekenden de kratten inlaadden in hun auto. De agent vertrouwde het niet en deed navraag bij het personeel. Op het moment dat de agent met medewerkers via een zijdeur naar buiten wilden gaan om poolshoogte te nemen, reed de betreffende auto met hoge snelheid weg via de Jan van Goijenstraat, Burgemeester Keijzerweg in de richting N3. De Gemeenschappelijke Meld Centrale (GMC) werd direct gealarmeerd door de agent. Surveillerende agenten maakten daarop een zoekslag in de omgeving maar troffen niemand meer aan. Er is aangifte van diefstal gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.