Help mee aan de roefeldag

13 maart 2007

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval organiseert op zaterdag 21 april a.s. de Jantje Beton Roefeldag.

De naam ‘Roefeldag’ komt van het Belgische woord ‘roefelen’ dat snuffelen of ontdekken betekent. Een Roefeldag is een dag speciaal voor kinderen om een kijkje te kunnen nemen bij verschillende bedrijven. Het is dé kans om mee te doen aan het ‘grote mensen’-werk! Op deze manier krijgen de kinderen een goede indruk van de werkzaamheden, om ze zo een beter beeld te geven van een bepaald beroep.

De Roefeldag is afhankelijk van bedrijven, kinderen en begeleiders die zich aanmelden. Zonder hen is er geen Roefeldag! De volgende bedrijven hebben al toegezegd om aan de Roefeldag deel te nemen: Sonneveld Group B.V., Health City, Grandcafé Willaerts, Woonzorgcentrum de Markt, Bibliotheek Papendrecht, Dierenkliniek Papendrecht, c1000, Hema, Bas van der Heijden en Hotel Mercure Papendrecht.

Tevens zijn we nog op zoek naar begeleiders, die een groepje kinderen tijdens de Roefeldag willen begeleiden! Dus lijkt het u leuk om mee te helpen, bel dan naar Jeugdcentrum Interval op 078-6150993 en vraag naar Hannelore of Sietske.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.