Kunst op Prins Florisschool

12 maart 2007

PAPENDRECHT - Op alle vier de vestigingen van de Prins Florisschool in Papendrecht heeft men de afgelopen weken gewerkt aan het project “Kunst”. Diverse kunstvormen kwamen in de groepen 1 t/m 8 aan bod.

Zo waren er groepen die zich bezig hielden met beeldhouwen, fotografie, muziek, schilderkunst enz. Ook waren er diverse uitstapjes naar musea, een fotozaak enz. Een groep heeft zelfs een concert van de Marinierskapel bijgewoond.

Maandagmiddag 12 maart opende burgemeester De Bruin in de hal van de Prins Florisschool aan de Moerbeihof 5 de tentoonstelling rond het project.

Dit deed hij door een door groep M1/2 gemaakte replica van het standbeeld “De Erwtenpeller” te onthullen.

’s Avonds zijn alle ouders welkom om naar de gemaakte werkstukken van de kinderen te kijken

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.