Rechts inhalen over de vluchtstrook

12 maart 2007

PAPENDRECHT- Een 21-jarige man uit Molenaarsgraaf is bekeurd wegens roekeloos rijgedrag. Dit gebeurde op zondagavond 11 maart 2007 omstreeks 21.45 uur op de Rijksweg A15.

Een politieagent die op weg was om dienst te gaan doen werd door de man, die in een bestelauto reed, rechts over de vluchtstrook ingehaald. De man bleef met een snelheid van ongeveer 140 km/uur over de vluchtstrook rijden en haalde daarna nog een aantal personenauto's rechts in. Hij nam de afrit naar de N3 en toen hij voor het rode verkeerslicht stopte werd hij door de agent aangesproken en bekeurd. De man verklaarde dat hij snel naar huis wilde om naar bed te gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.