Verdachte winkeldiefstal toch aangehouden

12 maart 2007

PAPENDRECHT - De politie heeft na onderzoek een 15-jarig meisje uit Papendrecht aangehouden voor winkeldiefstal. Ze stal op vrijdagavond 9 maart 2007 spullen bij een supermarkt op de Jan van Goijenstraat in Papendrecht.

Een klant waarschuwde een medewerker van de winkel. Op dat moment was de verdachte de zaak al uit. De medewerker rende achter het meisje aan die de tas met de spullen weggooide. In eerste instantie vluchtte de verdachte weg. Later in de avond hielden agenten haar aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.