Winkelinbraak aan Den Briel

12 maart 2007

PAPENDRECHT - Een inbreker heeft allerlei telefoon accessoires gestolen uit een winkel. Het bedrijf zit aan Den Briel in Papendrecht. De inbraakmelding kwam binnen op vrijdagavond 9 maart 2007.

Een verdachte kwam binnen na vernieling van een ruit van de voordeur. De man pakte diverse spullen onder andere achter de toonbank vandaan. Het is nog niet precies duidelijk wat de inbreker allemaal meenam. Hij beschadigde bij de inbraak een vitrinekast van de winkel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.