Zwemmers de Geul naar Zuid Hollandse kampioenschappen

12 maart 2007

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Dordrecht de Zuid Hollandse kampioenschappen gezwommen. Voor elke leeftijd stonden drie nummers op het programma en per nummer waren de 8 snelste zwemmers van de kringen Rotterdam, Den Haag en Gouda geselecteerd. Een start verdienen in dit sterke deelnemersveld is op zich dus al een prima prestatie. De wedstrijd werd gezwommen in het 50 meterbad, waardoor er niet al te veel PR's genoteerd konden worden.

Voor de Geul had Jesse de Win zich voor alle drie de nummers bij zijn leeftijd geplaatst, Jasper de Win mocht twee maal starten en Wouter de Win verscheen 1x aan de start. Jesse de Win, zwemmend in de categorie minioren 4 en 5 slaagde erin op alle nummers een medaille te halen: op de 100 rug werd hij derde, de 50 vrij leverde hem een PR en een bronzen medaille op en de 100 school sloot hij af met een zilveren medaille. Jasper de Win finishte in de categorie junioren 2 twee maal net boven zijn beste tijd, op de 50 vrij als achtste en op de 100 vlinder als zevende. Ook Wouter de Win leverde een keurige prestatie door zesde te worden op de 100 vlinder bij de heren in een tijd die niet ver boven zijn beste tijd lag

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.