Drechtstreek D2 nu volledig in het nieuw

12 maart 2007

PAPENDRECHT - Drechtstreek D2 verschijnt vanaf deze week volledig in het nieuw. Aan het begin van het seizoen was het Orienza, een producent in was-, poets- en reinigingsmiddelen, dat bereid gevonden is om de wedstrijdtenues te sponsoren. Het bedrijf KD Home Products, een gerenommeerd reseller van zijdebloemen, -planten, bladgroen en decoraties is bereid gevonden nieuwe trainingspakken te sponsoren.
Dankzij deze sponsor heeft Drechtstreek D2 zich een stukje meer aangepast aan de klasse waarin zij spelen. Drechtstreek D2 is het schaduwselectie elftal dat in een standaard 2e klasse voetbalt. De tegenstanders van Drechtstreek D2 zijn dan ook op een enkel team na allemaal eerste elftallen van verenigingen(D1). Deze elftallen zijn dan ook wel uitgerust met al het extra's zoals trainingspakken en tassen. Drechtstreek D2 nu dus ook, behalve nog tassen(voor volgend jaar), maar voor de wedstrijdtenues en de trainingspakken willen de spelers en trainers de sponsoren bedanken!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.