Jeugd PKC/Café Bar presteert goed op landelijk niveau

12 maart 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft PKC/Café Bar C1 op het Nederlands Kampioenschap in Roermond een knappe tweede plaats gehaald. Na een aantal succesvolle wedstrijden in de voorronde was het team van PKC/Café Bar in de finale een maatje te klein voor Dalto/DSB Bank uit Driebergen. De Papendrechtse jeugdspelers werden met 3-6 verslagen. Hierdoor een tweede plaats, maar toch een fantastisch resultaat.

Ook de junioren van PKC/Café Bar deden zaterdag tijdens de kruisfinale goede zaken in Den Haag. In de kruisfinale versloegen zij het Dordtse Deetos/Volhuis met 12-10 waardoor zij zich hebben geplaatst voor de finale om het Kampioenschap van Nederland, op zaterdag 17 maart in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Het team van trainers John Spek en Steven de graaf moet het in deze finale, die voor het eerst niet meer in het Rotterdamse Ahoy gehouden wordt, opnemen tegen Blauw Wit uit Amsterdam.

PKC/Café Bar D1 was afgelopen zaterdag op het NK in de Utrechtse Galgenwaard ongelukkig genoeg het minst succesvol. Na een flitsende start tijdens de poulewedstrijden waarvan de eerste twee respectievelijk met 6-5 en 7-4 werden gewonnen, werd de derde poulewedstrijd met 3-7 verloren. Uiteindelijk bleek hiermee één doelpunt te weinig gescoord om op onderling resultaat in aanmerking te komen voor de finale om de 3e en 4e plaats. Hiermee was een plaats als derde in de poule voor deze jonge pupillen van PKC/Café Bar een feit.

Alles bij elkaar wordt er in de Papendrechtse Oostpolder teruggekeken op een zeer geslaagde zaterdag waarbij de jeugd van PKC/Café Bar op diverse plaatsen in het land goed vertegenwoordigd was en succesvolle resultaten heeft geboekt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.