Jongens stelen vlag supermarkt

11 maart 2007

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag 10 mei op vrijdag 11 mei twee jongens van 17 jaar uit Papendrecht en Alblasserdam aangehouden op de Vrijheer van Eslaan. De twee reden daar op de fiets zonder licht. Een van de twee had een vlag met stok in zijn handen. Deze bleek bij een supermarkt vandaan te komen. De jongen verklaarde de vlag "geleend" te hebben bij de supermarkt in verband met een zogenoemde "kolderdag" op school. Het tweetal moest mee naar het politiebureau en de vlag werd in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.