17-Jarige op scooter rijdt tegen personenauto

08 maart 2007

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van de oprit naar de N3 is donderdagavond 8 maart een ongeluk gebeurd. Een 22-jarige man uit Sliedrecht reed in zijn auto op de Burgemeester Keijzerweg. Hij kwam uit de richting van het centrum van Papendrecht. Ter hoogte van het viaduct van de N3 sorteerde hij voor de stoplichten links voor om onder het viaduct door te rijden en daarna linksaf de oprit naar de N3 te nemen. Bij groen licht vervolgde de man zijn weg. In de bocht naar de oprit hoorde de automobilist een harde klap. Het bleek dat een 17-jarige jongeman uit Papendrecht op zijn scooter in de flank van de auto was gereden.

De scooterrijder kwam uit de richting van de Ketelweg. Hij is vermoedelijk door rood licht gereden en heeft de personenauto met aanzienlijke snelheid geraakt. De 17-jarige werd met waarschijnlijk twee gebroken benen naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De automobilist raakte niet gewond, hij kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en zijn getakeld. Foto: Kees Andriesse

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.