Ontmoeting met de politiek

07 maart 2007

PAPENDRECHT - De politieke partijen beloofden het al: "Na de verkiezingen komen we bij u terug!" Op dinsdag 20 maart houden zij een discussiebijeenkomst. In een Lagerhuis-achtige opstelling krijgt u nu de mogelijkheid om de fracties uit uw gemeenteraad aan de tand te voelen en ook om met hen mee te denken. Dat kan gaan over zaken als het Papendrecht van nu en in de toekomst.

Onder leiding van de bekende en kritische journaliste Wouke van Scherrenburg gaan de fractieleiders in discussie met u en met elkaar. Wouke van Scherrenburg (zie foto) is bekend van de Haagse politiek. Zij legde de politici in de Tweede Kamer het vuur vaak na aan de schenen om van alles boven water te krijgen. Als discussieleider zal ze er alles aan doen om ook u te prikkelen.

Praten met de inwoners is een van de speerpunten van de gemeenteraad. Neem de uitdaging aan om met de raadsleden te komen praten. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Dan staat er een kop koffie of thee voor u klaar in Hotel Mercure aan de Lange Tiendweg. Rond 20.00 uur start de eerste discussieronde en na de pauze om ca. 21.15 uur volgt de tweede discussieronde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.