Excelsior viert feest met C1000

05 maart 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft het orkest van Excelsior Papendrecht een concert verzorgd in Winkelcentrum Westpolder. Het orkest was er op uitnodiging van supermarkt C1000 die het 1-jarig bestaan van de vernieuwde supermarkt vierde. Het concert had een informeel karakter en het repertoire bestond uit vooral lichte muziek zoals 'Light Walk', een potpourri van bekende liedjes van Abba en een selectie uit de musical 'Les Misérables'. Diverse jeugdige solisten hebben van zich laten horen op o.a. bugel, sopraaan saxofoon, trompet en hoorn en zowel muzikanten als het publiek genoten met volle teugen. Excelsior geeft op 2 juni as. in theater De Willem haar jaarlijkse lenteconcert, dat volledig in het teken zal staan van Musicals.

Meer informatie over muziekvereniging Excelsior is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl en te allen tijde op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.