Passaat huldigt zijn eerste jubilarissen

05 maart 2007

PAPENDRECHT - Atletiekvereniging Passaat heeft in haar jonge bestaan reeds de eerste leden kunnen
huldigen vanwege hun 25-jarig lidmaatschap.
De 3 jubilarissen zijn allen met hun atletiekbestaan begonnen bij het voormalig ARSV Papendrecht welke gefuseerd is met de Atletiekvereniging Sliedrecht tot het huidige AV Passaat.

Bij de huldiging memoreerde de voorzitter Kees Visser dat de jubilarissen, Nico van den Adel, Frans Bouter en Alex Halter gezamenlijk borg gestaan hebben voor ruim 75 jaar atletiek-training en daarmee talloze Papendrechters en regio-bewoners enthousiast gemaakt hebben voor de atletieksport en hen letterlijk in beweging gezet hebben.

Nico, oprichter en eerste voorzitter van ARSV, en Frans zijn beide nog actief bij het begeleiden van de beginnende lopers in het jaarlijkse Loopgroepproject en Alex is nog actief als looptrainer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.