DES'72 verliest van UDSV

05 maart 2007

PAPENDRECHT - Na het bemoedigende gelijkspel van vorige week tegen White Demons, startte de Papendrechters vol goede moed tegen het Utrechtse UDSV.

DES speelde zonder Joost van Est, die op vakantie was, en zonder de geblesseerde Michael Oosterbaan. DES begon de wedstrijd sterk en UDSV kon het hoge tempo niet bijbenen. Na tien minuten spelen was de stand 9-5 in het voordeel naar DES. De ploeg van trainer Moshen Daghrir, die tegenwoordig ook een vaste basis speler lijkt te zijn, speelde snel en met mooie wisselende aanvallen. De voorsprong na twintig minuten handballen was opgelopen tot 16-9. DES kon het goede spel niet vasthouden en de Utrechtse ploeg bracht Hans van Dijk in stelling. Hij nam maar liefst 17 van de 33 doelpunten aan Utrechtse kant voor zijn rekening. De verdediging van HAR&O-DES'72 had geen vat op deze routenier.

De Papendrechtse ploeg kon nog wel de ruststand van 19-17 op het scorebord zetten. Precies vier minuten had UDSV nodig om langszij te komen en vervolgens een kleine voorsprong te nemen. Deze voorsprong gaven zij niet meer uit handen. In de slotfase, na 26 minuten spelen, werd het nog even spannend bij een 31-32 stand. Een tijdstraf aan Papendrechtse zijde boorde de hoop op een goede afloop in de grond, Mohsen Daghrir wond zich hier zo over op dat ook hij voor twee minuten naar de kant mocht. UDSV kon de wedstrijd tegen de 5 overgebleven Papendrechters gemakkelijk uitspelen. Het is jammer dat DES deze wedstrijd zelf uit handen heeft gegeven ondanks dat een aantal spelers dacht dat de oorzaak elders lag.

Doelpunten DES'72: Moshen Daghrir 8x, Andre Kraaijeveld 6x, Oskar Broz 6x, Remco Peters 4x, Toby Trouw 3x,
John Bouman 2x, Mark Bakermans en Giorgio Slager 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.