Inzameling Papendrechts huisvuil door Netwerk bekrachtigd

02 maart 2007

PAPENDRECHT - Mevrouw M.I. Zaal-Kwaak, wethouder milieu, en de heer F. Willemse, directeur Netwerk N.V., ondertekenden woensdag 28 februari de officiële stukken waarin opdracht verstrekt wordt tot het uitvoeren van inzameling van huisvuil in Papendrecht door Netwerk N.V, met ingang van maandag 2 april. Netwerk zorgt voor het legen van de grijze en groene minicontainers, de verzamelcontainers, de papierbakken van verschillende flats en haalt op afspraak grofvuil op. Daarnaast behoren de klantentelefoon, de afvalkalender en vegen van de doorgaande wegen tot het takenpakket van Netwerk.

Op bijgevoegde foto zijn van links naar rechts te zien wethouder M.I. Zaal-Kwaak, directeur Netwerk F.J.M. Willemse en de notaris.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.