Gestolen brommer op de Noordhoek

02 maart 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft twee jongens van 16 jaar uit Oud-Alblas en Alblasserdam gehoord over een mogelijk gestolen bromfiets. Agenten zagen op zaterdagmiddag 2 juni 2007 de 16-jarige jongen uit Oud-Alblas rijden op de brommer over de Noordhoek in Papendrecht. Op de brommer zat geen kentekenplaat en was niet verzekerd. De politiemensen zetten de brommer aan de kant. Uit onderzoek bleek dat er iets niet klopte met het framenummer. De verdachte vertelde dat hij de brommer gekocht had van een andere 16-jarige jongen. De politie onderzoekt of de brommer gestolen is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.