Minder Valide Sporten Papendrecht op zoek naar vrijwilligers

28 februari 2007

PAPENDRECHT - De werkgroep Minder Valide Sporten Papendrecht, is hard op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij de zwemlessen. Deze lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. De lessen worden gegeven in zwembad “De Hooght”. Zonder de inzet van vrijwilligers kan deze activiteit niet blijven draaien. Dus vandaar dit dringende verzoek.

Wanneer u zich wilt opgeven of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Sonja ten Brink,
telefoonnummer 078-6153175.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.