PKC/Café Bar C1 naar Nederlands kampioenschap

27 februari 2007
PKC/Café Bar C1 naar Nederlands kampioenschap

PAPENDRECHT- Zaterdag 24 februari jl. heeft PKC/Café Bar C1 na een heftige strijd beslag weten te leggen op de eerste plaats in hun poule. Met slechts één verloren wedstrijd en een gelijkspel werd met 25 punten uit 14 wedstrijden het fel begeerde kampioenschap behaald. Saillant detail daarbij is dat van alle 32 teams uit de C-hoofdklassen PKC/Café Bar C1 veruit de minste tegendoelpunten heeft geïncasseerd. Dit is voor een groot gedeelte toe te schrijven aan de enorme inzet van alle spelers en speelsters bij elke wedstrijd.

Het kampioenschap is tevens het toegangsbewijs voor het toernooi van het Nederlands Kampioenschap op 10 maart a.s. in Roermond. Hier zal de ploeg het moeten opnemen tegen Fortuna, ASVD, en Rohda. Zij zullen daar met grote inzet strijden voor een zo goed mogelijk resultaat. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar als het even kan, wil PKC/Café Bar C1 wel winnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.