Medewerker politie buiten functie gesteld

27 februari 2007

DRECHTSTEDEN - Vrijdag 23 februari is een 40- jarige medewerker van Politie Zuid-Holland-Zuid (district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden) buiten functie gesteld nadat hij in een andere politieregio werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De man werd op donderdag 22 februari aangehouden nadat een blaastest uitwees dat hij teveel gedronken had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de werkgever werd ingelicht. Politie Zuid-Holland-Zuid heeft de man direct buiten functie gesteld. Er wordt een disciplinair en strafrechtelijk onderzoek tegen de politiefunctionaris ingesteld. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.