Regionale fietsenkijkmiddag

27 februari 2007

DRECHTSTEDEN - Op woensdag 7 maart aanstaande houdt de Politie Zuid-Holland-Zuid een fietsenkijkmiddag. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur zijn ongeveer 300 fietsen te bezichtigen aan de Bamendaweg 59 in Dordrecht, vlakbij het regiopolitiebureau aan de Vissersdijk-Beneden. Bezoekers moeten wel hun aangifte/bewijs van eigendom (bijvoorbeeld een aankoopbon) meenemen. Pas dan wordt de fiets weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.