4 dagen de cel in

27 februari 2007

PAPENDRECHT- Twee mannen van 28 en 29 jaar uit Rotterdam zijn door politieagenten aangehouden. Dit gebeurde op dinsdagochtend 27 februari 2007 omstreeks 01.15 uur in de Andoornlaan.

De 28-jarige man kon zich niet legitimeren. Bovendien reed hij in een personenauto zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook was de auto niet verzekerd. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op. De 29-jarige man die als passagier meereed had nog een drietal vonnissen openstaan. Hij moest 312 euro betalen of 4 dagen zitten. Omdat hij niet kon betalen is hij ingesloten om de 4 dagen uit te zitten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.