Gemeentegids wordt deze week verspreid

26 februari 2007

PAPENDRECHT - Vanaf dinsdag 27 februari wordt de nieuwe Papendrechtse gemeentegids huis-aan-huis bezorgd. De gids is in opdracht van de gemeente verzorgd door Suurland b.v. uit Eindhoven en bevat naast de gebruikelijke informatie over de lokale samenleving, een plaatselijke telefoongids.

De gemeentegids wordt jaarlijks geactualiseerd; de gemeente Papendrecht is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud, de uitgever voor de advertentiepagina’s. Vanaf maart is de gemeentegids ook via internet te raadplegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.