Twee taekwondoka’s nemen medailles mee naar huis

26 februari 2007

SITTARD / PAPENDRECHT- Afgelopen zaterdag 24 februari 2007 hebben twee Taekwondoka’s van Taekwondo Club Papendrecht meegedaan aan het Taekwondo Mastercup in Sittard. Dit is een internationaal toernooi waaronder andere de volgende landen aan deelnamen; Nederland, Duitsland, Turkije, Litouwen, Ierland en Groot-Brittanië

Axel Beekman heeft gestreden in de klasse -55kg en heeft een mooie derde plaats behaald. Renaldo Ziel heeft ondanks zijn knie blessure toch een welverdiende tweede prijs weten te behalen, in de klasse -59 kg.

Op de foto staat van links naar rechts: Renaldo Ziel, coach Rakesh en Axel Beekman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.