Pillen aangetroffen op N3

23 februari 2007

PAPENDRECHT - Vrijdagochtend 23 februari zijn een 17-jarige man uit Nijmegen en een 19-jarige man uit Gouda aangehouden op de N3. Agenten controleerden het voertuig op de N3 vanwege de opvallende rijstijl. Het voertuig reed erg langzaam en slingerde.

De 17-jarige bleek de bestuurder te zijn van het voertuig. Hij werd aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Bovendien kon hij zich niet identificeren. De 19-jarige gaf aan dat hij de eigenaar van het voertuig was. In het onverzekerde voertuig werd een aanzienlijke hoeveelheid pillen aangetroffen. Omdat het vermoeden bestaat dat het om drugs gaat, is ook de 19-jarige passagier van het voertuig aangehouden. Daar weigerde de bestuurder mee te werken aan een bloedproef om te bepalen of hij het voertuig bestuurde onder invloed van verdovende middelen. Beiden zijn ingesloten op het politiebureau en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.