Jacko vermeer nieuwe trainer PKC

20 februari 2007

PAPENDRECHT - Gisteravond is het bestuur van PKC/Café Bar tot een overeenkomst gekomen met Jacko Vermeer (39) als opvolger van Steven Mijnsbergen. Vermeer gaat met ingang van het seizoen 2007/2008 aan de slag als trainer/coach van de eerste selectie. Voorheen was Vermeer onder meer actief bij DVO, SKF, Vada 1925, Blauw Wit en DOS ’46.

Eerder werd al bekend dat PKC/Café Bar de samenwerking met Mark Sijstermans - trainer van het tweede team - en John Spek - trainer van de A1 - volgend seizoen verlengt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.