Diefstal scooter voorkomen

19 februari 2007

PAPENDRECHT – Een alerte inwoner van Papendrecht heeft er maandagavond 19 februari voor gezorgd dat twee jongens niet de kans kregen om een scooter te stelen. De man meldde een verdachte situatie aan de politie. Hij zag twee jongens in de P.J.M. Aalbersestraat die gezien hun gedrag mogelijk op diefstal van een scooter uit waren.

De melder gaf een duidelijk signalement door. De politie nam poolshoogte en trof twee jongemannen van 19 en 20 jaar uit Dordrecht aan. Ze gooide bij het zien van de politie voorwerpen weg in de sloot en bleven niet direct staan toen de agenten riepen dat ze moesten stoppen. Op de vraag wat ze aan het doen waren, kwam geen eenduidig antwoord. Ook wilden ze niet zeggen wat ze in de sloot hadden weg gegooid. In de omgeving werd een scooter aangetroffen waarvan een bout was losgedraaid ter hoogte van de vork van het voorwiel. Beiden werden daarop voor poging diefstal van een scooter. De rechtmatige eigenaar van het voertuig heeft aangifte gedaan bij de politie. De verdachten zijn ingesloten en zullen nader worden gehoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.