Stiefzoon aangehouden

17 februari 2007

PAPENDRECHT – Een 24-jarige man uit Papendrecht is op zaterdagavond 17 februari op de P.J. Troelstrastraat aangehouden. Hij zou zijn stiefvader met de dood hebben bedreigd en enkele deuken in zijn auto hebben geschopt. De twee hadden ruzie over geld, maar leefden al langer in onmin met elkaar, wat op de 17e kennelijk tot een uitbarsting kwam. De verdachte is voor de nacht ingesloten en na verhoor in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.