PKC wint ruim van Die Haghe

16 februari 2007

PAPENDRECHT - Woensdag 14 februari stond het midweekse treffen tussen PKC/Café Bar en die Haghe op het programma. Na twee mindere wedstrijden voor PKC/Café Bar het moment om weer op stoom te komen, want langzaam moet er naar de juiste vorm voor de play off's worden toegewerkt.

Vanaf het begin liet PKC/Café Bar de Haagse hoop op succes ijdel zijn....
Wim Scholtmeijer, Saskia Euser, 2x Leon Simons.... 4-0 binnen enkele minuten.
Die Haghe probeerde met fysieke inzet het tij nog te keren, maar bij 7-2 leek de wedstrijd al beslist te zijn. Bij 10-4, met nog 15 minuten te spelen, kwam er iets dat op "het Haagse kwartiertje" leek. Die Haghe kwam terug van 10-4 tot 10-8, maar toen vonden Bianca Joustra en Bart de Wit het wel welletjes. PKC/Café Bar gaf weer even vol gas en de efficiency nam weer toe. Bij rust keken de Hagenezen al tegen een 19-10 achterstand aan.

De tweede helft was niet meer echt belangrijk; PKC/Café Bar nam duidelijk gas terug en probeerde met frivool korfbal het publiek te vermaken. Dit lukte bij vlagen redelijk, maar veel ging ook nog, zij het slechts nipt, verkeerd.
Einduitslag: 31-19.

Een simpele en effectieve overwinning voor PKC/Café Bar, dat vanaf nu weer naar een topvorm kan gaan toewerken.
Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.