Jongen bestolen – politie zoekt getuigen

16 februari 2007

PAPENDRECHT – Een 16-jarige jongen uit Papendrecht is op 16 februari omstreeks 22.10 uur bij een geldautomaat aan de Brederodelaan bestolen van tien euro. De jongen had op dat moment net zijn pasje uit de Rabobank-geldautomaat teruggekregen en wachtte op zijn scooter op de tien euro die hij gepind had. Plots voegde een onbekende man zich bij hem een haalde de tien euro eruit, nog voordat de jongen dat zelf kon doen.

Zo'n tien meter achter de jongen stond een tweede man op de kruising Brederodestraat/Muilwijkstraat. De twee mannen liepen naar elkaar toe en renden weg, de Muilwijkstraat in. Kort na het voorval kwam een onbekende man aanrijden in een rode getunede Opel Corsa, kennelijk om ook te gaan pinnen.


De signalementen van de twee mannen zijn: de man die het geld pakte was donker getint, ongeveer 20 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij droeg een driekwart dikke witte leren jas met daarop een capuchon met bontkraag. Hij droeg de capuchon op zijn hoofd en had waarschijnlijk kort haar. Hij droeg verder een wijde broek en had een normaal tot slank postuur.
De andere man was in het donker gekleed en eveneens donker getint. Hij droeg ook een capuchon met wellicht een bontkraag eraan. Deze persoon was iets kleiner dan de persoon die het geld wegnam.


De Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die aan de hand van het bovenstaande de beide mannen kennen of herkennen. Ook getuigen van de diefstal wordt gevraagd zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche van het district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. De politie spreekt ook graag de man in de orde Opel Corsa en hem wordt gevraagd zich te melden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.