Succelvolle voorspeelmiddag muziekschool papendrecht

14 februari 2007

PAPENDRECHT - Dat muziek van alle leeftijden is, werd woensdag 31 januari luid en duidelijk onderstreept door de leerlingen van MuziekSchool Papendrecht. Ter gelegenheid van de afsluiting van het eerste half jaar gaven de kinderen zogenaamde recitals, waarmee ze lieten horen en zien hoever ze al gevorderd zijn.

Met een zeer gevarieerd programma konden de aanwezige ouders genieten van het zichtbare enthousiasme van hun kroost. Aan de gezichten van de kinderen viel zowel de inspanning als het plezier af te lezen. Zowel individueel als in verschillende groepen lieten de kinderen horen wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd.

Aan het einde van deze kleine uitvoering werden de eerste diploma’s uitgereikt. Vervolgens werd als slotakkoord met de hele groep het muziekstuk “Het anti-herrie orkest” uitgevoerd. En zeker gezien het feit dat ze pas zes maanden les hebben was het applaus van het publiek en de trotse docenten ten volle verdiend. MuziekSchool Papendrecht heeft haar bestaansrecht bewezen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.