Latona Baart en Jesse de Win naar het NK

12 februari 2007
Latona Baart en Jesse de Win naar het NK

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Leiden de jaargangwedstrijden gezwommen, waarbij voor elke minioren leeftijdscategorie per nummer de 18 snelste zwemmers van Nederland aan de start verschijnen.

Deze wedstrijd wordt gezien als een officieus winter NK voor zwemmers tot 12 jaar. Voor de Geul waren de 9 jarige Latona Baart en de 10 jarige Jesse de Win erin geslaagd zich voor deze wedstrijd te plaatsen, wat op zich dus al een knappe prestatie genoemd mag worden. Latona Baart zwom de 50 vlinder en eindigde met een tijd net boven haar persoonlijke record op de 17e plaats. Jesse de Win zwom op de 100 school een fractie boven zijn tijd en eindigde als 13e, op de 100 rug zwom hij met een PR naar plaats 14 en op de 200 wissel lukte het hem om nog een PR te zwemmen en als 15e te eindigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.