Rijden onder invloed op bromfiets

11 februari 2007

PAPENDRECHT – Zondagochtend 11 februari is een 20-jarige man uit Papendrecht aangehouden nadat agenten hem betrapt hadden op het rijden onder invloed op zijn bromfiets.

Agenten controleerden de man op de Veerweg. Hij blies een ‘F', een indicatie voor teveel gebruik van alcohol. Op het politiebureau bleek de man dermate veel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs ingevorderd zou kunnen worden. Maar de man bleek niet in het bezit van een rijbewijs of een bromfietscertificaat. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt. 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.