Onenigheid aan de Korenbloemstraat

09 februari 2007

PAPENDRECHT – Vrijdagavond 9 februari is een 13-jarig meisje aangehouden omdat zij verdacht wordt van geweldpleging. Het meisje had in een woning aan de Korenbloemstraat onenigheid gekregen met haar moeder en haar daarbij geslagen.

Omdat er met het meisje geen goed garen te spinnen viel, werd de politie gealarmeerd. Die hield het meisje aan. Op het politiebureau heeft het meisje een verklaring afgelegd. Na verhoor is zij heengezonden. De politie schakelt jeugdzorg in om het gezin passende hulp te geven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.