Papendrechter haalt voor eigen risico top folkgroep naar Drechtsteden

08 februari 2007

PAPENDRECHT - Echte fans van de Ierse Folkgroep The Fureys, Luit Kannegieter en zijn vrouw Lenie, presteren het weer: The Fureys uit Ierland komen voor een extra voorstelling naar Kunstmin. En daar moet de familie haar nek behoorlijk voor uitsteken want je kunt wel fan zijn, maar de zaal moet goed gevuld zijn om er uit te springen.

Enthousiast zijn ze al heel lang. Ze gaan op vakantie naar Ierland om van land, volk en muziek te genieten. Dat laatste laten ze in de shop bij het tankstation op het parkeerterrein achter de Meent ook duidelijk blijken door daar veel Ierse muziek te draaien. The Fureys is een groep die al tientallen jaren succes heeft in de wereld. Ze spelen samen met banjospeler Davey Arthur echte folk muziek. De Kannegieters hebben inmiddels al een hele verzameling platen van de groep en twee jaar geleden hebben ze er voor gezorgd dat de muzikanten naar De Willem kwamen, wat een groot succes was want er waren te weinig plaatsen beschikbaar.

Toen ze vernamen dat The Fureys weer een concertreis door Nederland gingen maken heeft Luit contact opgenomen met de manager van de groep en huurde voor eigen risico Kunstmin af. Het concert zal nu plaatsvinden op 18 februari 20.15 uur. De kaarten kosten 21,50 euro en zijn te bestellen bij Kunstmin (tel. 639 79 79) zowel als bij Luit in de shop bij het benzinestation (tel. 615 00 65)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.