Jeff Deyo in Papendrecht tijdens Praise900

06 februari 2007
Jeff Deyo in Papendrecht tijdens Praise900

PAPENDRECHT - Trots kondigt de organisatie van Praise900 het optreden van Jeff Deyo (USA) aan als hoofdartiest van de tweede editie. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 29 september 2007 en alle vrijwilligers zijn vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen.

Jeff Deyo werd bekend als leadzanger van Sonicflood en brak als "solo-artiest" door met een bewerking van het bekende nummer ‘More Love, More Power. In 2002 bracht hij zijn "soloproject" Saturate uit dat hem een nominatie voor de Dove Awards opleverde. Dit voorjaar verschijnt zijn nieuwe cd, uiteraard zal hij ook hiervan nummers spelen op Praise900. Meer informatie over deze artiest is te vinden op www.jeffdeyo.com waar ook nummers te beluisteren zijn.

Het thema van Praise900 in 2007 is: "Wie is jouw TomTom?" Tijdens het evenement komt naar voren hoe je de juiste richting kan nemen in het leven. Wanneer moet je rechtsaf en wanneer links? Welke richting moet je op om bij het doel te kunnen komen en welke keuzes moet je dan maken? Gedurende de hele dag zal dit thema centraal staan en op verschillende manieren naar voren komen.

Via www.praise900.nl kunt u op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.