Verdacht van vernieling

06 februari 2007

PAPENDRECHT – Twee jongens van 15 en 16 jaar uit Papendrecht zijn in de vroege morgen van dinsdag 6 februari aangehouden op hun woonadres op verdenking van vernieling.

De twee zouden op 24 januari j.l. een hek hebben vernield van een school aan de Van der Palmstraat. Dit werd gezien door een toezichthouder van de school die de twee herkende van een eerdere incident. De verdachten zijn geen leerlingen van de school. Er werd direct aangifte gedaan. De politie heeft het tweetal ingesloten en zal ze nader horen over hun betrokkenheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.