Gezocht: Foto's en herinneringen aan De Meent en de middenstand

05 februari 2007

PAPENDRECHT - Wie heeft foto's of herinneringen aan winkeltjes in het Papendrecht van vroeger en van de oude Meent? In de aanloop naar de opening van de nieuwe Meent, is de gemeente Papendrecht benieuwd naar verhalen en andere overblijfselen van de lokale middenstand door de jaren heen.

Wilt u informatie of heeft u vragen of materialen neem contact op met Marcel Sluijter, E-mail: m.sluijter@papendrecht.nl of tel. 641 88 48 (dinsdag en donderdag.)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.