Juf Jeanne 25 jaar voor de groep

05 februari 2007

PAPENDRECHT - Maandag 5 februari was het een groot feest op de Oranje-Nassauschool. Juf Jeanne Burgers vierde dat ze 25 jaar in het onderwijs werkzaam was. Eigenlijk werkt ze al veel langer in het onderwijs, maar 25 jaar geleden startte ze in Papendrecht bij de Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs. De jaren waren zo snel gegaan, dat ze er door haar collega’s op attent gemaakt moest worden.
Van huis uit is juf Jeanne een echte kleuterjuf, maar voor andere groepen kun je haar zonder problemen uit bed bellen. Het jubileum werd gevierd in de groepen 1,2 en 3, waar ze momenteel werkzaam is. De kinderen waren feestelijk verkleed als indianen, prinsessen, roodkapjes enz.. ’s Morgens werd de juf ontvangen met een prachtig lied en natuurlijk mooie cadeaus.
Als afsluiting at de juf samen met alle kinderen in de hal van de school een lekker frietje. Zo werd het feest helemaal compleet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.